arrow_drop_up arrow_drop_down

Vera Duijnisveld

Coach voor nieuw perspectief

Ervaringen en vervolg

Ik ben Vera Duijnisveld, getrouwd en moeder van drie kinderen.

De opleiding tot maatschappelijk werker heb ik aan de Hanzehogeschool te Groningen gevolgd. Tijdens de Honours Specialisatie in het vierde leerjaar mocht ik werken aan excellentieontwikkeling. Ik kreeg daarbij de prachtige kans om mijn praktijk vorm te geven. Deze is voortgekomen uit mijn eigen ervaringen om na verlies verder te gaan.

Het verlies van mijn zoon en dierbaren

Mijn zus en ouders zijn overleden en in 2005 overleed onze geliefde zoon Sjoerd op 18-jarige leeftijd door een verkeersongeval. Na dit intens ingrijpende en verdrietige verlies heb ik een nieuwe invulling aan mijn leven gegeven.  Als coach voor nieuw perspectief help ik nu andere mensen zowel ervaringsdeskundig als professioneel om verder te gaan na verlies. Het is mijn passie en ik ervaar steeds weer opnieuw hoe waardevol en betekenisvol dit is, zeker na ingrijpend verlies.

Als coach voor nieuw perspectief help ik andere mensen zowel ervaringsdeskundig als professioneel om te leren leven met  verlies. Het is mijn passie om te inspireren en bij te dragen aan nieuw toekomstperspectief. Dit is enorm belangrijk om weer zin in het leven te hebben waarbij er weer meer plezier en ontspanning is in contact met familie, vrienden en collega's.
Vera Duijnisveld

Wat belangrijk is

Ik vind het belangrijk erkenning te geven aan de gevolgen van verlies. Daarnaast vind ik het belangrijk om aandacht te hebben voor de kansen en mogelijkheden die er zijn, deze bieden het zo belangrijke nieuwe perspectief. Elk mens heeft eigen kracht, bewustwording hiervan vind ik belangrijk. Het doet recht aan mensen en geeft respect. Door gebruik te maken van deze veerkracht help ik mensen te leren leven met verlies.

Wat kun je van mij en mijn programma verwachten

Intakegesprek

In een fijne en ontspannen sfeer maken we kennis met elkaar.

Begeleidingsgesprekken

De gesprekken vinden plaats in  Delft. Ze sluiten aan op jouw persoonlijke situatie.

Evaluaties

De tussen- en eindevaluatie vindt plaats op een leuke en bijzondere locatie in centrum Delft.

E-coaching

Vragen kunnen via e-mail gesteld worden.

Coachingsessies

Je krijgt telefonische coachingsessies.

Materialen

Je ontvangt een bewaarmap voor opdrachten en werkbladen.

Experiences

Verrassende uitstapjes die inspirerend, leuk én inzichtgevend zijn.

Verrassing

Onderweg naar jouw doel ontvang je een verrassing die jou verder helpt.

Follow-up gesprek

Om behaalde resultaten vast te houden krijg je een follow-up gesprek.

Mijn ervaring kan jouw oplossing zijn

Gedurende mijn opleiding heb ik gewerkt bij het algemeen maatschappelijk werk, waar ik mij verdiept heb in trauma en verlies. Bij de vereniging Ouders Overleden Kind (OOK) heb ik een training voor contactouders gevolgd, waarbij aandacht voor individuele gespreksvoering en begeleiding van groepsgesprekken.


Naast methodes uit de verlieskunde werk ik graag met de oplossingsgerichte methode. Hierbij wordt in een positieve sfeer en toekomstgericht het doel besproken. Ik heb diverse programma’s ontwikkeld die bijdragen aan nieuw perspectief en steun geven waar dit nodig is. Dit heeft waardevolle positieve gevolgen voor werk en dagelijks leven.

Een kijkje in de praktijk en gezamenlijke uitjes

Een gezellige fijne werkplek vind ik belangrijk om gesprekken te voeren. Daarnaast geeft het online programma, de experiences en ontmoetingen weer andere invalshoeken voor nieuwe inzichten. Het programma 'Creëer een bloeiend leven' is daarom niet alleen boeiend, leerzaam, afwisselend én inspirerend maar ook erg leuk om aan deel te nemen.

Cliëntreactie's uit mijn programma's

Ik ben er voor mijzelf sterker door geworden. De gesprekken motiveerden mij om stappen te zetten. Bij Vera kreeg ik écht gehoor, écht erkenning op basis van ervaring. Dit heeft mij veel gegeven en ik heb meer energie, rust en evenwicht.
Cliëntreactie
Het hielp mij erover te praten. Het te delen met iemand die mijn verlies echt begreep. Ik was anders niet zover gekomen.
Cliëntreactie
Mooie overgangen van luisteren en praten. Je gunt mij de tijd om te praten en te luisteren. Ik voel mij echt een persoon en geen nummer. Ik sta een stuk sterker in mijn schoenen, je kan het aan mij zien.
Cliëntreactie

Een e-boek over verlies, daarbij ontvang je regelmatig tips die helpen bij leren leven met verlies.

Klik op de button om het e-book: 'Verlies en verder gaan. Het belang van begrip' gratis aan te vragen.

Heb jij nog vragen neem gerust contact op met mij

De eerste stap is vaak de moeilijkste, heel begrijpelijk. Toch is het belangrijk om kansen niet te laten lopen op momenten dat ze het meest waardevol zijn. Heb je vragen of twijfel je of hulp geschikt is voor jou, neem dan gerust vrijblijvend contact op.